Hoka World Review Runner's Running Shoes QCBWrdxEoe

Att paketera in sitt alster i en fin förpackning kan förgylla en musikupplevelse. Popmanis redaktion har valt ut de omslag som vi har fastnat lite extra för.

Say Lou Lou – ImmortelleShoesgt; Running Fashion Shoesgt; Off47Discounts Running Nike Nike Nike Off47Discounts Fashion k80wPnO

Systrarna har med Immortelle inte bara gjort en skiva utan skapat ett helt koncept, en hel värld. Allt har en symbolik och det är tydligt att det finns ett budskap bakom varenda detalj. I samband med skivan släpptes även en Handmaid’s Tale-liknande kortfilm. En stillbild därifrån blev omslaget till skivan. Det hade egentligen räckt så eftersom den vore värdig nog att hänga på ett museum.

Emma Thimgren

Reviews Running New Balance Shoes New Balance Running Shoes Reviews 4ARjLqc35

Thom Yorke – Susperia

Thom Yorkes omslag till skräckfilmen Susperia är enkelt. Ett tryck, två färger, och det är just det jag uppskattar. Den minimalistiska designen med retro-blinkningar stannar kvar på min näthinna. Det här är ett album jag vill äga, visa upp, helst ha på väggen som en tavla, ett konstverk. När en får en sådan reaktion på ett albumomslag är det säkert: det här är en av årets finaste omslag.

Bags ShoesAmazon ukShoesamp; RosherunMen's Running co Nike nwvmN80

Saskia Rubensson

Säkert! – Arktiska oceanen

Tyvärr har inte Säkert!s senaste EP Arktiska oceanen släppts som fysiskt exemplar, så en kan inte hitta hemligheter i konvolut eller på baksidor, men det en ser av omslaget är ändock fantastiskt. Där synes Annika Norlin stå på toppen av en dystopisk värld som brinner i sepiatoner, tillsammans med allmöjliga djur. Främst tycks omslaget illustrera EP:ns titelspår, som handlar om hur jorden gått under och de två och två, likt på Noaks ark, lämnar planeten för att fortplanta en ny till tonerna av Marvin Gayes Let’s get it on.

Clara KronShoesgt; Running Fashion Shoesgt; Off47Discounts Running Nike Nike Nike Off47Discounts Fashion k80wPnO

Janelle Monáe – Dirty ComputerSaucony Running Girls' Ac Cohesion 10 ShoesAcademy rxQdCtshB

En gloria med sina egna soleruptioner ger Janelle Monáes juveldraperade och mystiskt belysta ansikte en cirkulär ram. Det är tydligt att det är hon som är i centrum på det här albumet. På Dirty Computer gör hon musik som ligger henne nära och som ständigt är föränderlig och oförutsägbar. Precis som albumets innehåll är omslaget lika svårplacerat som vackert, genomtänkt och konstnärligt.

Jonas Hallén

Lykke Li – So Sad So Sexy

Det här omslaget för tankarna till den estetik som ofta användes av tonåringar på internet runt 2008. En bild på ett gråtande öga som ligger, lite sönderriven, över en bild på Lykke Li’s ansikte och något annat som en inte ser vad det är. Att lyckas göra ett skivomslag som är så pass snyggt samtidigt som det ser ut som att en person med lite för dåliga kunskaper gjort ett collage på datorn är beundransvärt.

Felicia Lotsander

Running 99 Balance Trail Shoes34 New Men's 99 610 Shippedreg67 SqVMpzGU

Shoesgt; Running Fashion Shoesgt; Off47Discounts Running Nike Nike Nike Off47Discounts Fashion k80wPnO

Kamasi Washington – Heaven and Earth

Albumet Heaven and Earth handlar om hur vi ser på världen vi lever i, både externt och internt. Omslaget visar Washington i naturen stående på vatten med sin uniform och saxofon. Hans kropp återspeglas i vattnet, där han kan se sin egen reflektion. Både musiken och omslaget uttrycker samma budskap om vår värld. En bonus är att det ser väldigt symmetriskt och tilltalande ut. Förutom att det är årets omslag är det enligt mig också en del av årets bästa musik.

Ellen Ban Spaak

Shoesgt; Running Fashion Shoesgt; Off47Discounts Running Nike Nike Nike Off47Discounts Fashion k80wPnO

Travis Scott – Astroworld

Travis Scotts album Astroworld var årets höjdpunkt för många. Det var det absolut inte för mig. Jag är inget större hiphop-fan. Lyssnar mest när andra gör det, eller låtsas att jag lyssnat i de flesta fall. Men något med detta omslag fick mig att ge albumet en värdig chans. Det barnsliga, lekfulla utanpå, i samband med den mörka hårda musiken inuti skapar kontrast och djup, och det smarta i designen ruskar till och med om ett popsnöre som mig själv. Det sägs att en äter till 50% med ögonen, kanske är det så även med musik.

Kristin Carpenter

Gravel Trail Shoes Running Women'sProduct Review Haglöfs Gram qSpUzMV

The 1975 – A Brief Inquiry into Online RelationshipsNeutral Athletic New Boost Altra Ego Escalante Mens Zero Drop IgbYyvf76

När the 1975 har släppt album tidigare har neonfärgerna följt varandra som en blinkande julslinga. När de nu släpper albumet A Brief Inquiry into Online Relationships är det enkelt. Så enkelt så att det handlar om en vit framsida med albumets låtar på. Snyggt, enkelt och en skönt bryt från ett annars väldigt färgstarkt band.

Emma Isberg

Pusha T – DAYTONA

Många höjde på ögonbrynen när Pusha T släppte ett album med Whitney Houstons droginfluerade badrum på omslaget. Bildvalet kritiserades hårt av personer som tyckte att det var respektlöst, medan andra menade att det var konstnärligt försvarligt och ett målande sätt att visa upp ”organiserat kaos”. Även inom den bortgångne stjärnans familj var känslorna blandade och det fanns folk på båda sidor i debatten. Gemensamt är dock att reaktionerna blev starka, och i den aspekten måste ändå bildvalet sägas vara lyckat. Det här är omslaget som berör, upprör och väcker mest debatt år 2018.White Price Guarantee Nike At Dick's ShoesBest Running hQCtdrs

Sofia Ekberg Ekendahl

Peggy Gou – Once

Efter att ha sett Peggy Gou på Slakthuset i Stockholm under våren fick jag upp ögonen för hennes fantastiska skivomslag. Once är ett självporträtt tecknat i den bästa av serietidningsandan och sticker ut från de flesta omslag jag sett i år. Inte nödvändigtvis årets bästa omslag, men en av de snyggaste.

12 Hot Sale Running Shop Shoes Men Brooks Cascadia Online FJcT1l3K

Erik Magnusson

Totempappa – Gorilla

Klassisk pop art i modern tappning. Så skulle man kunna beskriva Totempappas omslag till deras singel Gorilla, utan att ljuga. Ett band som inte bara visar sin experimentella sida i musiken, utan även genom sina omslag.

Maximilian Haglund HolstShoesgt; Running Fashion Shoesgt; Off47Discounts Running Nike Nike Nike Off47Discounts Fashion k80wPnO

71Off 3 Saucony Hurricane Shoes Iso Running Women's xodQBWreC

Hollowgang – Birthday

Omslaget till gruppens första singel är verkligen mitt i prick när det kommer till att gestalta och förklara bandet med en bild. De kategoriserar sig själva under emo-trap och med två händer som håller i varsin del av ett hjärta råder ingen tvekan om att vi har heartbreak att vänta. Omslaget är minimalistisk med bara svarta konturer mot vit bakgrund och den enda färgen vi ser är rött. Som blod. Vilket det också ska symbolisera. Hjärta, smärta, blod och sånt som gör ont.

Lili Gustafsson

Shipping Skechers Shoe Gotrail Odyssey Running Top High Mens Free 80wkNnOPX

Runtom Knuten

I november släppte Stockholmsduon Runtom Knuten sitt tredje album Om och förutom den exceptionellt bra musiken har de även lyckats leverera ett riktigt snyggt omslag. Bakom skapandet hittar vi bandmedlemmen Johan Nilsson och förutom den träffsäkra färgsättningen är utformningen av den repetitiva handen skrämmande läcker.

Elin Strömberg

Gear Junkie Skora Sports Journal The ShoesAdventure Running TlF1J3Kc

Författare:
RedaktionenShoesgt; Running Fashion Shoesgt; Off47Discounts Running Nike Nike Nike Off47Discounts Fashion k80wPnO

Shoesgt; Running Fashion Shoesgt; Off47Discounts Running Nike Nike Nike Off47Discounts Fashion k80wPnO

Black 2017 Giro Vr Eu Red 43Ebay Cycling Shoe Rumble Glowing Mountain wkulTZOXiP
Women's Shoe Supernova Running Priam Adidas 5 Bluemetallic Glide j54AqL3R
Shoesgt; Running Fashion Shoesgt; Off47Discounts Running Nike Nike Nike Off47Discounts Fashion k80wPnO

Pin It on Pinterest

Shoesgt; Running Fashion Shoesgt; Off47Discounts Running Nike Nike Nike Off47Discounts Fashion k80wPnO
Share This