Användarnamn eller epost
Lösenord
'ravenna 6' Brooks Shoe Running Lyst lKJF1uT3c

Ni som är älskare/älskarinnor

Nyfiken älskarinna 24 september, 2010 kl 23:49
38763 visningar / 58 svar / anmäl

Vad har ni för känslor för er älskare/älskarinna?
Är det bara för härligt sex ni har relationen eller är ni förälskade/kära i personen?
Hur ofta försöker ni träffas och var ses ni?
(Förutsätter att åtminstående en av Er är gift/sambo vilket komplicerar det hela).
Särskilt nyfiken på vad män som är älskare har för svar på frågorna.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Up K Swiss To Shoes Price At 80Of Running Retail TlJFcK13
 • Nyfiken älskarinna 24 september, 2010 kl 23:49 Anmäl

  Vad har ni för känslor för er älskare/älskarinna?
  Är det bara för härligt sex ni har relationen eller är ni förälskade/kära i personen?
  Hur ofta försöker ni träffas och var ses ni?
  (Förutsätter att åtminstående en av Er är gift/sambo vilket komplicerar det hela).
  Särskilt nyfiken på vad män som är älskare har för svar på frågorna.

 • Mallan 25 september, 2010 kl 19:29 Anmäl

  Jag har en liten älskare vid sidan om, för min del så är det bara sexet jag är ute efter, hur bra som helst!! Vi går igång på samma grejjer o gillar samma slags sex, helt underbart!! Men jag är inte kär i honom, han ser skitbra ut, vältränad, har bra yrke + fritidsintressen, det enda är att han vet om allt detta och har en väldigt kaxig attityd, det är detta som gör att jag inte blir kär i honom.. Han har stort bekräftelsebehov o får väl lite av det från mig via allt sex vi har, men annars så får han söka uppmärksamhet från sina vänner eller andra tjejer.
  Jag har känt denna kille sen jag var tonåring o han har alltid varit vild när det kommer till sex o allt annat, inte rädd för att prova på ngt! Han är 5 år äldre än mig, så jag (i o med hans vilda sida) vågade inte göra ngt med honom när jag var tonåring, pluls att jag hade kille när jag lärde känna honom. Men nu när jag är äldre, har provat d mesta o vet vad jag vill så kunde jag inte låta bli att strula till det med honom när våra vägar möttes igen. Det bästa som hänt mig sexuellt eftersom min sambo är bra på allt annat i vårt förhållande förutom sexet o så har det varit sedan vi träffades, men i o med alla hans andra braiga sidor föll jag för honom o vi har nu varit tillsammans i 10 år o har två barn ihop.
  Det roliga är att mitt strul alltid velat ha mig, vilket kändes väldigt bra för självkänslan, han kommer ihåg vad jag haft för kläder på mig på fester vi varit på när vi var yngre. O nu, trots att jag fått två barn o är strax över 30 så har jag en väldans fin kropp, vilket han uppskattar, mkt mer än min sambo.. Magen e platt, rumpan sitter var den ska, armarna är lagom muskulösa för att vara tjej och brösten håller sina former;)

 • Running Shoes Asics ReviewGuru Nimbus 11 Gel 67Ybygf

  Hilda 25 september, 2010 kl 23:20 Anmäl

  Hej!

  har också en kille ”vid sidan om”. Han är några år yngre än mig. Vi har jobbat ihop tidigare. Vi har träffats i snart fyra år trots att vi är sambo på varsitt håll och har barn båda två. Från början var det bara sex men något annat har växt fram…en förtrolighet och vänskap. Trots detta skulle jag inte vilja vara ihop med honom på riktigt. Vi har mycket bra sex tillsammans och har förverkligat en del drömmar tillsammans. Idag kan vi prata om allt och jag har svårt att se att vi skulle vara utan varandra. samtidigt måste man ju hela tiden vara beredd på det…Jag är inte kär i honom menär oerhört attraherad rent sexuellt av honom…Vi träffas ibland var fjortonde dag, ibland kan det gå två månader. Vi har mest setts hemma hos mig men även andra ställen. Sommaren är härlig… ;o)
  Jag vet att detta är fel men skänker mig mycket glädje. Jag betackar mig för moraltanter här. Hoppas du blev klokare och lycka till!

 • Nyfiken älskarinna – 2017 Adidas Energy Boost Solereview Review gvIy6f7Yb 26 september, 2010 kl 00:17 Anmäl

  Verkar som Mallan och Hilda har lyckats hålla känslorna under kontroll.
  Undrar ändå hur ni skulle känna det om det visar sig att er älskare har fler vid sidan om.
  Skulle ni känna svartsjuka eller välja att bryta?
  Eller spelar det ingen roll?
  Undrar också om det är du eller din älskare som brukar vara den som tar initiativ till att ni ska träffas.
  Är älskarinna sedan fem år och har starka känslor men skulle ändå inte vilja leva med mannen.
  Har älskaren uttryckt vad han har för känslor för er?

 • Elinor 26 september, 2010 kl 13:07 Anmäl

  Jag trodde aldrig att jag skulle kunna ha en älskare. Otrohet var det värsta som fanns för mej. Idag tror jag att män är bra på olika saker. Jag kan aldrig tänka mig att skiljas från min man. Han är en underbar pappa och en fin vän. Men ska sanningen fram så tänder jag inte så ofta på honom längre och har väl kanske aldrig gjort det. För tre år sedan hände det, jag var otrogen och fick uppleva något som kom att utvecklas till mitt livs sex. Visst längtar jag ofta efter min älskare, men jag har insett att en sådan passion slår sönder allt, om den släpps lös. Istället lever jag dubbelliv, ena dagen med barnkalas eller med släkt och vänner. Den andra dagen lever jag ut med en man som kan få mig att nå höjder jag inte trodde var möjligt.

 • Womens Nike Dual Running Run 2 Black Fusion Trainers 599564 006 Pink WH92IYDEe

  Hilda 26 september, 2010 kl 19:24 Anmäl

  Hilda här igen! HAr faktiskt tänkt tanken-att han skulle kunna ha fler än mig…Idag känner jag att jag har kontroll över mina känslor för honom. Om jag inte haft det skulle jag nog bli väldigt svartsjuk. Om jag skulle få veta att han hade fler tror jag att jag hade brutit med honom. Men om han har fler eller ej är förmodligen något jag skulle vara den sista att få veta. Kan dock driva lite med honom ibland om att jag väl inte är den enda…
  Fitness Mens Ultra Boost WhiteStart Adidas Shoes 0 Running 4 eEIYW2DH9 Allt eftersom tiden gått har jag förstått att det även för honom handlar om något mer än sex…Detta att vi kan prata om det mesta bl a. Jag kan vara öppen och rakare i min dialog med honom i vissa avseenden än den jag lever med.

 • Mallan 26 september, 2010 kl 19:47 Anmäl

  Jag vet att han har andra, det har han berättat o det skulle förvåna mig om han bara höll sig till mig, han är lite av sexberoende och jag kan ju inte alltid ställa upp;)Han kan gärna ha sex fast hela dagen, han tröttnar aldrig!! Saken är den att jag vet att jag skulle bli svartsjuk om jag skulle veta mer om vilka tjejer han är med, så därför vill jag inte ha mer info om dom..
  När det gäller känslor så har han i och för sig ibland kunnat komma in på tankar om det skulle ha varit han som var far till mina barn… Om allt hade varit annorlunda när jag o han var yngre, båda hade varit singlar när vi träffades o jag hade valt ett liv med honom.. Känns lite jobbigt för självklart gillar jag honom, annars skulle vi inte ha sex ihop, men jag tror inte att vi skulle passa att vara tillsammans på riktigt..
  Om min sambo o jag skulle gå skilda vägar så skulle jag inte vilja inleda ett nytt mer seriöst förhållande..

  Up K Swiss To Shoes Price At 80Of Running Retail TlJFcK13
 • Älskaren 27 september, 2010 kl 17:05 Anmäl

  Till skillnad från de andra som kommenterat är jag en man som har en kvinna ”bredvid”, även hon gift. Vi har haft en relation i flera år och även om vår relation skulle definieras som ”älskare/älskarinna”så ser vi inte varandra på det viset.

  Det hela startade såklart rent sexuellt, vi upptäckte att vi gav varandra något vi inte kunde uppleva på hemmaplan, någon av oss och över tid har det utvecklats till en sexuell njutning ingen av oss upplevt tidigare där vi utforskat fantasier, drömmar som kanske många fantiserar om men få vågat ta steget att genomföra.

  Förutom det sexuella så har även med tiden något annat vuxit fram, ett förtroende, en närhet, djupa känslor. Ingen av oss kommer lämna våra respektive, vi ser det i stället som ett privilegium att kunna uppleva både sexuell njutning på ett sätt ingen av oss trodde var möjligt samtidigt som vi känner djupa känslor för varandra och njuter av det.

 • HÅLL IGÅNG! 27 september, 2010 kl 19:03 Anmäl

  Kan ni inte ge era män tillåtelse att ha annan vid sidan av också? De kanske är något de också önskar men inte gör pga sin respekt för sin partner, säg åt dem att de kan hitta älskarinna om de vill så de kan ha passionerat sex vid sidan av också 🙂 De kanske inte tänder på er mer helt enkelt.

  HÅLL IGÅNG!

 • Anonymous 27 september, 2010 kl 20:42 Anmäl

  Running Men's Gtx Brooks Ghost Shoes 11 c43ARjq5L

  Varför skulle det vara skriviet av en kvinna? Det skulle kunna vara skrivet av min älskare! Precis så går nämligen vårt resonemang runt varför vi vill ha varandra. Inget konstigt med det. Spelar ingen roll om man är man eller kvinna när passionen slår till och man inte har möjlighet att utforska om den skulle hålla i ett livslångt äktenskap. Min älskare och jag har en förtrolighet,vänskap och underbar sex.

 • Nyfiken älskarinna 27 september, 2010 kl 21:38 AnmälIn Icebug Best Reviewed 2019Runnerclick Running Shoes v8wmNn0

  Precis så resonerar vi också. Man lever bara en gång! Sedan – det bästa av allt – att du som man har känslor för din älskarinna vilket jag absolut tror att de flesta män har. Men det hävdar vissa av mina väninnor att ”han har inga känslor för dej – det handlar bara om sex och han utnyttjar dej bara”.
  Jag själv vet att så inte är fallet! För då utnyttjar jag honom också i så fall.
  Kanske bör tillägga att jag är singel och han sambo.

 • Älskare till en älskarinna 27 september, 2010 kl 23:45 Anmäl

  Nej, jag är absolut ingen kvinna. Däremot är både jag och min älskarinna tillräckligt livserfarna för att inse att gräset inte är grönare på andra sidan. Rätt hanterat medger däremot en relation som den vi har att man faktiskt både kan ha kakan och äta upp den. Njuta av passion, sex, närhet, förtrolighet utan att någon av oss känner att det måste leda till mer än just vad det är.

 • monalisas leende 28 september, 2010 kl 00:38 Anmäl

  Up K Swiss To Shoes Price At 80Of Running Retail TlJFcK13

  är nämligen själv – kanske – på väg in i en relation med en gift man…men har inte ”gett efter” än… därför att jag inte tror mig kapabel att hantera mina känslor.

  jag skulle nog genast bli kär och vilja ha honom bara för mig… är ni inte svartsjuka på deras respektive ? att veta att de älskar med sin partner också, känns inte det avigt ?

  det är just det JAG går och funderar över – då det känns som om vi just skulle kunna ha helt fantastiskt sex ihop – men hans fru i det hela då ??? ska jag dela säng med honom och så delar han säng med sin fru sen…detta får mig att avstå hittills. är väldigt rädd att bli sittande där sårad och ensam och bara ha mig själv att skylla …

 • Nyfiken älskarinna 28 september, 2010 kl 00:44 Anmäl

  Missförstod du mej eftersom du skrev att du inte är kvinna? Jag tror absolut inte att du är kvinna. Mina väninnor är avundsjuka på att jag har denna relation. Men det bryr jag mig inte om – vaför inte unna sig lite av vad livet har att ge?
  Jag är jätteglad att du kommenterat det jag skriver.
  Adidas Macy Adidas Stella Mccartney Mccartney Stella Swimwear'star 435LAjR Vi ser båda på våra relationer med öppna ögon och är nöjda med det vi får av kärlek och närhet.

 • Nyfiken älskarinna 28 september, 2010 kl 01:23 Anmäl

  Ja tänk dej noga för innan du går in i detta.
  Det kan bli bra men det förutsätter att du inte blir svartsjuk på frun, i alla fall inte mycket.
  Lite måste du nog räkna med för annars är det ingen kärlek med i er relation. Men räkna med vansinnig passion första tiden (kanske första året).Sedan kan det nog gå över i mer sansade känslor eller rinna ut i sanden av sig självt.
  Din tilltänkte kanske lever i ett vitt äktenskap så svartsjukan kanske inte behöver bli en följeslagare som förmörkar din tillvaro.

  Tycker du ska läsa vad ”svartsjuk älskarinna” med signaturen ”ångest är min arvedel” skriver i sin tråd. Hon har det inte lätt!

 • Älskare till en älskarinna 28 september, 2010 kl 03:56 Anmäl

  Många har väl någon gång ”råkat” vara otrogna. Men, om man ska ge sig in i det hela i en relation, älskare/älskarinna så får man nog lägga svartsjukan på hyllan.

  För mig/oss så började det ju med ”bara” sex men utvecklades till mer. Och vi kände oss ju båda tillräckligt trygga med varandra för att både kunna njuta fullt ut av varandra – även känslomässigt utan några krav att det ska leda till mer. Det är tillräckligt som det är. En guldkant, som jag skrev tidigare, ett sätt att både ha kakan och äta upp den.

  Up K Swiss To Shoes Price At 80Of Running Retail TlJFcK13

  När vi ses så är hon min till 100%, jag hennes. Och det är ju en häftig känsla att ha något sådant, nästa möte att längta efter, se fram mot..

  Up K Swiss To Shoes Price At 80Of Running Retail TlJFcK13
 • AIDA HEPATIT C MM 28 september, 2010 kl 09:05 Anmäl

  Om sjukdomar frodas lika mycket som sex bland dessa herrar och damer? Och hur förklarar man det för sin livspartner man inte tänder på längre?

 • lollo 28 september, 2010 kl 21:47 Anmäl

  Jag är själv ”älskarinna” till en upptagen man, vi träffades på jobbet och fick direkt känslor för varandra och jag har aldrig klickat med någon som jag gjort med han. VI umgicks i flera månader i smyg och inledde en sexuell realtion och vi vart väldigt kära i varandra. Jag kunde inte förmå mig att få dåligt samvete då känslorna var så starka för honom och det tog i överhand. Han och jag planerade en framtid tillsammans och han skulle lämna sin sambo efter 6 mån reltion med mig. Men sen kom verkligheten ifatt honom sa han och han stannde för han vart osäker när det hade gått så fort med mig. Kände mig så dum för jag litade verkligen på honom och tillätt mig själv att känna så starkt för honom när jag visste att det var ömsesidigt. Idagslägget så vill han inte bryta kontakten helt med mig säger han, med andra ord vill han äta kakan och ha den kvar. Jag känner mig så sårad och besviken både på honom och mig själv.. Hur kunde jag göra såhär emot mig själv? jag har ett ansvar gentemot mig och han för ansvara för sin relation. Jag säger detta bara för att ge dig ett varnande finger. Om det är bara sex du vill ha så visst njut! Men du ska veta att känslor uppstår lätt och man låter det oftas gå mycket längre än vad som kanske är hälsosamt för en. Man ska verkligen veta vad man ger sig in på, och det är inte värt det! Tro mig…

  Mens New Olive Running Classic Trainers U420grb Balance U420 In 76gIbyvmYf
 • någon 29 september, 2010 kl 21:02 Anmäl

  Lurad oskuld- Ja då har man ingen godbit kvar, då stjäl vissa. Vissa kakor är ju svåra att motstå, det syns ju inte i mörkret. Förresten finns det ingen guldkant på kakor, bara kalorier fett och socker, det kan man inte äta i längden utan att bli sjuk. Bättre med rejäl föda från babyåldern till dödsbädden. Hur många älskare ska närvara vid er begravning? Vad är ett lämpligt antal? Ska de begravas vid er sida eller någon annans? Det vore väl mest rättvist att kasta ut dem i rymden från likfarkoster så kommer alla uppåt, eller göra korv av dem.

 • Fd älskarinna 30 september, 2010 kl 00:15 Anmäl

  Sports Buy At Best Men For Online Prices In Shoes eWYbEID29H

  Jag har varit älskarinna åt en gift man i ett par år. Vi föll pladask för varandra och det var en förälskelse som var hisnande för oss båda. Ljuvligt! Jag hade nog aldrig tagit det steget om jag inte blivit förälskad. Och inte han heller. Men så valde han familjen och lämnade mig. Jag blev självklart djupt sårad samtidigt som jag förstår hans val. Jag kommer nog aldrig att försätta mig i samma situation igen – priset var för högt. Jag har inte kommit över sorgen ännu.

 • Fd älskarinna 1 oktober, 2010 kl 10:33 Anmäl

  En singel och en upptagen är ingen bra kombination.Visst kan det vara så att han lämnar sin familj för din skull men oddsen för det är ganska låga.Jag hade själv under lång tid ett förhållande med en upptagen man….men jag var själv gift också. Inte så lyckat det heller men vi körde på lika villkor på nått sätt ingen blev svartsjuk då vi båda hade en partner som faktiskt var nr 1.Kärleken är inte alltid en dans på rosor kan vara lika smärtsam som underbar.Vi var väldigt förälskade i varann men att vi skulle bryta upp från våra familjer var aldrig aktuellt.Tanken på honom får mig fortfarande att brinna .trots att det var länge sen nu.

 • Up K Swiss To Shoes Price At 80Of Running Retail TlJFcK13

  Nyfiken älskarinna 1 oktober, 2010 kl 23:33 Anmäl

  Älskare/älskarinna är man om båda eller den ena parten är upptagen. I mitt fall är han upptagen.
  Om båda är singlar så är kan man väl inte kalla det älskare/älskarinna utan då är man antingen seriös eller ”knullar runt”.

 • funderande 3 oktober, 2010 kl 14:59 Anmäl

  Jag är gift och har varit tillsammans med samma man i drygt 20 år. Vi var lite över 20 när vi träffades. Hittills har jag inte varit otrogen, men just nu har jag en slags relation med en gift man. Vi har inte haft sex, men hånglar när möjlighet ges – vi har dock aldrig arrangerat att ses, utan ses ”naturligt” på vissa fester till exempel. Han har samma yrke som jag och vi har en yrkesmässig relation som fungerar fint, han är intressant att prata med och vi kommer verkligen jättebra överens på alla vis. Ena dagen kan vi äta lunch ihop och prata om jobb, andra dagen ses vi på fest och hånglar hej vilt i något hörn. Det är inte helt enkelt känslomässigt, men för min del känner jag väldigt tydligt att jag inte vill lämna min man utan bara ha ett slags komplement. Som andra har skrivit här tror inte jag heller att en person kan ge allt och attraktionen mellan mig och min man är väldigt liten (fast vi är väldigt goda vänner) medan jag är betydligt mer attraherad av den andre. Jag tror att jag egentligen gärna skulle vilja ha honom som älskare också, givet att vi kan hålla känslorna på en bra nivå. Har ingen lust att spräcka hans äktenskap och inte mitt heller. Jag tycker att det låter underbart att kunna ha en ”extra” relation som några av er andra beskriver, med en person som man kan ha sex med ibland och även prata med som en vän. Men samtidigt tvekar jag än så länge eftersom jag inte vet vad som skulle hända. Och eftersom jag inte har synat hans kort så att säga, så vet jag inte vad han vill heller. Ska jag fråga eller inte? Det kräver ganska mycket energi att hålla på att fundera över alltihop och jag känner mig stundtals frustrerad, samtidigt som osäkerheten kan vara en fördel – ibland vill man kanske inte veta?
  Jag hoppas att den här tråden kan fortsätta att vara icke-moraliserande, det finns ju gott om sådana trådar för övrigt. Jag kan mycket väl moralisera över mitt eget beteende (vilket jag också gör), men det vore skönt att slippa här.

 • Det som aldrig fanns 3 oktober, 2010 kl 15:41 Anmäl

  Till nyfiken älskarinna, du som är älskare och alla andra. Livserfarenhet är ingen garanti för att man ska kunna båda ”ha och äta kakan”! Jag medger att jag trodde det i flera år. Jag har haft flera stycken förhållanden vid sidan av, de flesta under längre tid. Först trodde jag att jag hittat det ultimata sättet att leva på. Jag var fullständigt med på att en relation vid sidan om inte skulle leda till ngt ”mer”. Men sen hände det – jag blev kär i min älskare…och sen en gång till…och sen igen med den älskare jag har nu – och då tar känslorna över och blir så passionerade att dom blir dominerande och på sikt förgörande. Jag har upplevt lycka, sorg, svartsjuka, åtrå etc och jag ångrar ingenting – men det är definitivt ingen hälsosam situation i längden. Det värsta är att när jag är ledsen/svartsjuk/sårad får jag ju ingenting visa i mitt normala liv för ”ingenting har ju hänt”, eller hur? På sikt är det otroligt smärtsamt att leva stora delar av sitt känsloliv i det fördolda och för mig innebär det sannolikt att jag måste se sanningen i vitögat och snart göra upp med mig själv, mitt liv och mitt äktenskap. Vi är alla olika, en del kan leva på det här sättet, andra inte. Man ska följa sitt hjärta tycker jag, men vara medveten om vad man ger sig in i och gå in i det med öppna ögon.

  Up K Swiss To Shoes Price At 80Of Running Retail TlJFcK13
 • 44 år 3 oktober, 2010 kl 16:24 Anmäl

  Just det som senaste inlägg berättar, att man måste dölja och låtsas tyckte jag var värst. Man sylter in sig i lögnar, måste komma ihåg vilken lögn man berättat för vem. Blir lät att även ljuga om allt möjligt annat. Ett liv fullt av lögnar. Efter ett tag ljuger man även för sig själv. Det var något av det bästa med att avsluta ”dubbeltlivet” att jag lovade mig själv, och har hållit mitt löfte: jag gör inget jag inte också står för. Jag ljuger inte för varken mig själv eller mina nära o kära.
  Jag skulle kunna ha två kärleksrelationer samtidigt. Om det var OK för alla inblandade.
  Jag var förälskat i min älskare. Men det var sex jag ville ha, han var inte en potentiell blivande partner. Vi pratade också mycket och det blev en nära vänskap, men på den punkten måste jag erkänna (nu när jag måste vara ärlig) att ibland så tog jag pratet med, som jag märkte han behövde, för att få det jag ville ha: sex.

  Classic Classic Nylon Reebok Reebok Reebok Nylon BlackUs BlackUs SqzpMVU
 • Ms K 4 oktober, 2010 kl 19:18 Anmäl

  Jag är singel sen ett år tillbaka, efter ett långt förhållande. Nu vill jag vara ensam och trivs med mitt liv, men har ändå behov av beröring, närhet och sex. Jag vill inte knulla runt och aldrig veta vad jag får.
  Så hur löser jag det? Skaffar mig en älskare! Han har en halvseriös relation, men det gör mig inget. Jag skulle inte vilja ha ett fullödigt förhållande med honom, för han är ju ”den otrogna typen”. Om han lämnade henne för mig, hur vet jag då att han inte har någon annan vid sidan av?
  Dubbelmoral, kanske någon tycker, men nej, jag skulle aldrig själv vara otrogen! Såklart är det synd om hans flickvän som blir bedragen, men det är på hans samvete, inte mitt.
  Visst skulle jag kunna leta efter en man som också är singel, men då är risken stor att det blir komplicerat med känslor och framtidsplaner. Jag vill inte ha det just nu.

 • Moraltanten 6 oktober, 2010 kl 00:39 Shoes Foam Running Women's Fresh Balance 980 New Road m08nwNAnmäl

  Javisst är det spännande att känna sig sedd och eftertraktad? Bekräftad?
  Att vara den som sviker den människa man valt att leva med? Eller att låta en annan människa vara den som sviker den människa han/ hon valt att leva med? Lögner, smygande, hemligheter?
  Klamydia, oönskade graviditeter?
  Allt detta för att tillfredsställa egot och ‘driften’. På bekostnad av någon annan och i slutändan på dig själv.
  (Och om det är så bra och går att rättfärdiga, varför detta smusslande då?)

 • Lycklig och gift 1 november, 2010 kl 17:05 Anmäl

  Hej
  Är gift kvinna, också sedan 20 år tillbaka. Älskar och är älskad tillbaka. Men precis som många andra kvinnor här, har sexrelationen blivit som en vanesak, som att bortsa tänderna eller nåt i den stilen. Försökt då och då med olika fantasier eller leksaker mm men då är det också den gången! Har pratat om att skaffa en älskare och min man har uppmuntrat mig. Jag har också uppmuntrat honom men han är för blyg för att ta steget. Han är underar (för er som är sugen :))
  I alla fall sagt och gjort. Jag bestämde träff med en som jag var sugen på sedan månader tillbaka. Skulle till Stockholm och han skulle också dit! För att inte gå in i detaljer, vi träffades och hade sex, hela natten. Underbar, han var bra och spänningen var 500 volt!!!! Min man viste det! Jag hade berättat allt men sagt att jag inte vill berätta detaljer för att inte spänningen skulle försvinna. När jag kom hem så var det som man hade vridit tillbaka tiden 20 år! Det är en månad sen. Vi har aldrig haft så mycket sex, jag har aldrig varit så kåt och inte min man heller! Han säger att om du ska vara så kåt och vi ska ha så bra sex så får du gärna behålla din älskare. Ingen svartsjuka! I för sig är han en underbar man och vet var han har mig. Vi har haft olika fantasier i sängen och det har gjort att vi har pratat om allt, om trekant, sex si och sex så mm. Det enda vi har lovat varandra är att inte gå bakom ryggen på varann det är då vi känner oss svikna, både han o jag men resten ska vi kunna tåla och tillåta varandra! Så jag säger som en annan, öppna upp möjligheten hemma, tala med varandra om sexet och om en ev. andra partner för er själva och för honom! Det kan förgylla sexet hemma med 🙂

  Womens Custom Teal Run SneakersCheetah And Nike Roshe PrintPink XuPkiOZ
 • Lycklig gift 2 november, 2010 kl 10:24 Anmäl

  Du är nog i fel forum! Såg du inte rubriken: ”ni som har älskare, älskarinna”. Inget fel att vara med nån i 20 år, inga fördomar mot dig och du ska inte har fördomar mot andra som så öppet berättar sina historier! Vad gör du här överhuvudtaget om tanken inte kittlar dig…..

 • Trogen 2 november, 2010 kl 12:28 Anmäl

  Usch, tycker att det är hemskt att så många bedrar sina partners, visst det ger er njutning í form av bra sex, uppskattning osv, men era respektive då?? hur tror ni de skulle må/känna sig vid vetskapen att ni bedrar dem,,,en så fruktansvärd och kränkande handling av er…Om ni nu tycker det en ok handling i ett förhållande, varför hålla det hemligt??
  Vet att det finns par som tycker det är helt grönt med en på sidan om fine, men då vet man!!!

 • Anonymous
  Up K Swiss To Shoes Price At 80Of Running Retail TlJFcK13
  21 januari, 2011 kl 19:29 Anmäl

  Jag är skild och har en älskare sedan 3 år, som är gift. (Jag var skild när jag träffade honom).
  Mina barn är vuxna och jag har inte alls lust att ha en fast relation med någon. MIn frihet är viktigast för mig. Det gör att jag kan jobba var jag vill i världen och i Sverige.
  Han vill inte heller lämna sin fru. Nästa helg kommer han och hälsar på mig och vi får en helg ihop. Det känns bra.
  Mina kompisar säger att han är ett svin som utnyttjar mig för att både ha kakan och äta den men jag tycker att vi har roligt tillsammans, bra sex, bra samtal, fina promenader, vi dansar, går ut och tar en öl så ofta det är möjligt etc etc. Vi tycker mycket om varandra. Vi har under åren grälat, ”gjort slut” blivit” ihop” etc.
  Jag känner att jag inte är ensam i denna situation när jag läser de här sidorna och nu känns det mycket bättre att han kommer än för en stund sedan när mina kompisar slänger ur sig sina moralkakor och blir arga både på honom och mig.

 • monalisas leende 21 januari, 2011 kl 23:04 Anmäl

  Letat efter tråden utan att hitta tillbaka- skrev ett inlägg i september om att jag kanske var på väg att bli älskarinna till en gift man.

  Letat efter tråden utan att hitta tillbaka- skrev ett inlägg i september om att jag kanske var på väg att bli älskarinna till en gift man.

  Sen dess har det inte hänt jättemycket – vi har träffats några gånger och vi har kyssts … Det satte igång otroliga känslor. Tvärtemot andra som skrivit här så har inte vår historia börjat med sex, utan tvärtom med att upptäcka att vi har otroligt mycket gemensamt, vi känner oss som soulmates…vi kan diskutera i timmar…

  Dock är jag fortfarande yttterst tveksam till att inleda ett sexuellt förhållande med honom, just därför att jag tycker så väldigt mycket om honom…är väldigt rädd att inleda något som jag inte kan hantera efteråt p.g.a.mina känslor…

  Till saken hör att vi bor väldigt långt ifrån varandra och är rotade där vi bor. Det skulle vara väldigt svårt, för att inte säga omöjligt att ha ett vardagsliv tillsammans. Men jag undrar, när jag läser denna tråd om jag inte trots allt ska ”falla till föga”. Vi har oerhört mycket gemensamt, plus den sexuella attraktionen. Jag är väl medveten om att detta för honom skulle innebära att både ha kakan och äta upp den; men det betyder inte nödvändigtvis att han mår bra av att gå bakom ryggen på sin fru… Men kanske JAG också, som andra kvinnor som skrivit här, kan nöja mig med att bara uppleva underbara ögonblick, utan vardagen just…Frågan är bara om jag kan leva med att veta att han delar säng med sin fru. Har aldrig ställt några frågor angående deras sexliv och kommer heller aldrig att göra det, vet mao inte hur det ser ut…vet bara att mellan oss är det explosivt.

  Jag har ett visst mått av dåligt samvete gentemot hans fru, av den enkla anledningen att jag själv efter 20 års samboliv upptäckte att min sambo var otrogen sen länge tillbaka och det har tagit mig ÅR att komma över det… Samtidigt har jag aldrig tyckt att det var kvinnans fel, utan helt och hållet min sambos, så tycker jag faktiskt att det är HANS ansvar, inte mitt. Om han vill älska med mig och jag känner att jag kan hantera det faktum att han bor med sin fru, så tror jag nog att vi kommer att hamna där om några veckor, då vi ska ses igen…
  Sen min separation så har jag alltid sagt att jag aldrig mer vill bo tillsammans med en man, kanske detta är den optimala lösningen ?

 • moraltant 3 22 januari, 2011 kl 00:41 Anmäl

  gud vad hemskt att läsa så många som är otrogna!
  Man vill äta kakan och ha den kvar. Sån otrolig brist på karaktär.

  Jag tror inte man är otrogen om ens förhållande är bra, och är det inte det så GÖR MAN SLUT! Man kan älska varandra men inte funka ihop som ett par längre, då gör man slut. Eller så kommer man överens om att man får ha älskare vid sidan av, whatever works. Men i smyg? Spännande, visst, men har man inget samvete?

  Förresten kan man ha älskare/rinna när båda är singla också. KK kallas det. Det förutsätter inte att man knullar runt som någon skrev, man kan faktiskt bara ligga med sin kk men inte vara ihop. Någon som skrev att det tydligen inte gick….

 • Nyfiken älskarinna 22 januari, 2011 kl 01:48 Anmäl

  Ultraboost Shoes Men's Triple Running Finish Line White Adidas roEdWQCxBe

  Du skriver att han kommer och hälsar på dej en hel helg! Hur får ni till det? Vi har alltid fått bara några timmar med varandra sena eftermiddagar/tidiga kvällar för sen måste han hem till familjen.

  Vad anger din älskare för skäl till att vara borta en hel helg från familjen. Hittar han på något.

  Min älskare lever i ett vitt förhålllande om nu det kan ha någon betydelse för dem med moral som skriver på denna tråd. Har nog stor betydelse för mej då jag känner att hon inte ger honom det som jag vill ge honom.

 • Akvarel Up K Swiss To Shoes Price At 80Of Running Retail TlJFcK13 24 januari, 2011 kl 13:40 Anmäl

  som det finns många elaka och billiga svin som svarar på din fråga här otrogna är elaka billiga sviniga och slampiga personer gentemot deras partner och förtjänar inte deras bedragna partners respekt och omtanke.
  Dem är barnsligt egoistiska och emptatiskt omogna
  människor som inte är värda ett skit som personer och än mindre som partners i en relation.

 • Nyfiken älskarinna 26 april, 2011 kl 01:01 Anmäl

  Nyfiken älskarinna här igen – alltså jag som startade tråden.

  Min älskare har legat av sej! (kan tydas på flera sätt) På senare tid har han blivit en mer och mer engagerad farfar/morfar och det tycker jag är bra men han har också blivit mer och mer trög och träig mot mej.
  Hans sexlust är inte alls som den var tidigare i livet säger han. Vi har ”bara” 5 år ihop men under denna tid har han blivit mer och mer neutral i sina känslor. Det har väl i och för sig jag också men ändå saknar jag att han var mer engagerad tidigare.
  Förmodligen har det gått slentrian i vårt förhållande och vi är inte så spännande för varandra längre. Vi har blivit lite av ett gammalt par…..När han väl är i sängen med mej njuter han fullt ut medan jag nästan uppskattar vårt småprat mer än det fysiska. Dock vill jag inte vara utan honom då jag gillar att mysa med honom och att ha någon som jag har denna speciella relation till. Vill helt enkelt att han ska tycka om mej lite och att jag har någon att tycka om.
  Skulle ju också kunna vara så att det finns en ny älskarinna men det är väl jag den sista att få veta.

  Undrar hur det är med er andra i samma situation.
  Upplever ni att gnistan inte är lika glödande som i tidigare?

 • elin 28 april, 2011 kl 01:49 Anmäl

  Har precis inlett ett förhållande (sexuellt) med en gift man. Jag är 23 år och han är 48 år. Jag är hans älskarinna, och det är helt okej med mig. Jag vill inte ha någon relation, vill bara ha närhet och tycker att människor borde få ha rätt att skaffa sig närhet och sex om dom behöver det. Men jag vill inte ha några känslor men är rädd för att det kanske bli det i framtiden. Vad gör jag då? Kan man bara avsluta en sån här relation om det blir för känslosamt? Vet att han skulle kunna vara pappa till mig, men han får mig att njuta…

 • Nyfiken älskarinna 2 maj, 2011 kl 01:34 Anmäl

  Visst måste du väl ha några slags känslor för honom? Hur hamnar man annars i säng?

  Som framgår av min signatur är jag nyfiken så beskriv gärna hur du hamnat i denna situation.

  Men – passa på och njut!

 • Katarina 2 maj, 2011 kl 11:05 Anmäl

  Jag blir både arg och förtvivlad när jag läser alla inlägg i denna tråd. Jag är den på andra sidan, den som inte nämns här alls, jag är den bedragna. Den som sitter hemma i tron att sambon är på kurs på jobbet, han jobbar sent, han träffar en jobbarkompis på en öl osv osv. Det skär så i mej när jag tänker på honom tillsammans med nån annan kvinna. Jag vet att en del av de han träffat garanterat vet om mej, de visste att jag fanns. Hur tänker man då? Hon ska få, den dumma jävla idioten? Så korkad hon är, tror att han är trogen?
  Hur tänker ni om sambon/frun som finns där hemma? Ägna några minuter åt att vända på situationen och blir den bedragna. Hur känns det? Är det värt det?
  Jag vet förstås att min sambo har ett 100%-igt ansvar för sej själv och det han gör. Men det är inte det jag tänker på nu. Utan på den som gladeligen går i säng med honom. Hur tänker ni? Är det roligt att skada någon så? Att orsaka sår som aldrig kommer att läka? Jag kommer aldrig att bli densamma som jag var innan min sambos otrohet. Ibland blir jag så rasande när jag tänker på det. Jag skulle verkligen vilja ställa de han haft sex med till svars. Vilja få dem att se mej i ögonen och förklara hur de tänkte. Stå för det de gjort.
  Är det värt ett knull, att göra så mot en annan människa?

 • maja 2 maj, 2011 kl 12:03 Anmäl

  hej, katarina

  jag är ledsen att du behövde gå igenom detta, men jag undrar varför du stannar hos en man som bedrar dig hela tiden och som du inte kan lita på? jag har sett 100-tals gånger kvinnor som försökte ragga upp upptagna män och det fanns ingen chans för de att lyckas om mannen själv inte var intresserad av att vara otrogen eller om han var nöjd med vad han hade hemma. och jag såg många upptagna män som gjorde allt möjligt för att ragga upp och få en tjej som inte var intresserad i början och som kanske inte var medveten om att mannen i fråga var upptagen. alltså otrohet börjar och slutar hos den otrogne parten. punkt. slut.
  jag tycker att du kanske har lite dålig självkänsla om du stannar ihop med en man som har bedragit dig och som du inte mår bra av. samma sak är med älskarinnor som stannar länge ihop med upptagna män i hoppet om att en dag blir ”den första kvinnan” och inte mår bra av rollen som ”den andra kvinnan.”
  diskussion om att man ska eller inte ska vara den anda kvinnan är enligt mig likaställd som diskussion om att man ska förlåta otrohet eller inte. egentligen samma sak men från olika håll.
  fast här i tråden verkar folk inte vara olyckligt att vara ”den andre”. och i tråden om otrohet och hur man skulle hantera det finns det folk som kunde förlåta det och tog sig igenom det. (fast det vore intressant att höra hur ”den andra kvinnan” mår i situationen där mannen i fråga går tillbaka till sin fru och deras förhållande blir starkare)
  stanna inte ihop med honom, du är värde bättre

 • sami 3 maj, 2011 kl 01:22 Anmäl

  hej du kan maila mig jag är en man .vad vill du ?(exackt}

 • Toni 8 september, 2014 kl 07:30 Anmäl

  Jag är i samma situation som dig men känner att jag går runt å tänker på henne hela tiden.Jag kommer aldrig lämna min fru men det känns som min älskarinna förstår mig bättre ,Vi har gemensamma intressen och vi är alltid på att göra den andres intressen till skillnad från den jag lever med. Jag vet inte vad jag ska göra

 • mari 11 december, 2014 kl 19:34 Anmäl

  Katarina, jag förstår din ledsenhet gentemot de andra kvinnorna men det är faktiskt din sambo du ska rikta din sårade känsla och besvikelse till. Det är han som är din partner – inte de andra kvinnorna. De kanske inte vet om att han är sambo och gör de det, och själva är singlar, tänker de kanske att de inte gör så mycket fel, de är ju inte otrogna mot någon och om din sambo är otrogen, ja – det får han stå för själv, det är ett val han gör. Är kvinnorna upptagna på sitt håll kan jag tänka mig att det handlar om spänningen och är mannen också upptagen, ja – då blir det mindre komplicerat eftersom båda spelar efter samma regler och är lika goda kålsupare. Mao lägg inte ansvaret på de andra kvinnorna; en man kan aldrig tvingas i säng med en kvinna om han inte vill det själv. Sen behöver det inte vara som man ofta säger att en man inte är otrogen om han får vad han behöver hemma – det kan finnas andra psykologiska faktorer bakom – t ex låg självkänsla, omättligt bekräftelsebehov – som gör att mannen hoppar i säng med andra kvinnor trots att han har en ängel hemma. Lägg heller ingen skuld på dig. Det ligger på din sambo. Fundera över om han är värd dig och om du är värd den situation han har försatt dig i.

 • Johan 5 januari, 2015 kl 13:13 Anmäl

  Undrar lite varför du inte pratar med din sambo som du älskar och löser sexet i stället för att vara otrogen? Hade det inte varit mycket skönare och bättre om din äkta man kan ge dig det du söker?

 • Johan 5 januari, 2015 kl 13:14 Anmäl

  Undrar lite varför du inte pratar med din sambo som du älskar och löser sexet i stället för att vara otrogen? Hade det inte varit mycket skönare och bättre om din äkta man kan ge dig det du söker?

 • Up K Swiss To Shoes Price At 80Of Running Retail TlJFcK13

  jonas 5 januari, 2015 kl 13:18 Anmäl

  Undrar lite varför du inte pratar med din sambo som du älskar och löser sexet i stället för att vara otrogen? Hade det inte varit mycket skönare och bättre om din äkta man kan ge dig det du söker?

 • Ingegerd Lundbeck 1 april, 2015 kl 16:30 Anmäl

  Jag tycker man ska ge tillåtelse att man har någon vid sidan om när man egentligen har tröttnat på den man lever med. Det är självklart

 • Sandra 23 september, 2015 kl 15:00 Anmäl

  Jag visste aldrig människor fortfarande har krafter och få saker att hända på detta sätt. Mitt namn är Sandra Mari är från United staten, min pojkvän Henry Scot lämnade mig för en annan tjej för tre månader någonsin sedan dess har mitt liv har fyllts med smärtor sorg och hjärta paus eftersom han var min första kärlek, ungefär två år sedan, en vän av mina Stephanie berättade att hon såg några vittnesbörd om denna stora Dr. OGUNDU att han kan få tillbaka min älskare inom några få dagar, jag skratta ut och sa att jag är inte intresserad men på grund av den kärlek min vän hade för mig, konsulte hon den stora prästen för min räkning och till min största överraskningen efter tre dagar min pojkvän ringde mig för första gången efter tre månader som han saknar mig och att han är så ledsen för allt han fick mig att passera. Jag kan fortfarande inte tro det, eftersom det är mycket otroligt det bara alltför verkliga att vara äkta. Tack Dr. ogundu för att föra tillbaka min älskare och även till min underbara vän som medlat för min räkning, för alla som kan behöva hjälp av denna stora präst här är den e-postadress: drogunduspell[email protected]
  1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill bli rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård

 • Anonym 14 mars, 2016 kl 15:19 Anmäl

  Katarina det är din sambo som du ska ge sparken i arslet och inte till den kvinnan som han går till..

 • sheryln coleman 1 juli, 2016 kl 00:32 Anmäl

  Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: [email protected]
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Välstånd stavnings
  4. Skydd trollformler
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings
  11. Lottery spell

 • Sheryln Coleman 1 juli, 2016 kl 00:34 Anmäl

  Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: [email protected]
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Välstånd stavnings
  4. Skydd trollformler
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings
  11. Lottery spell

 • smulan 11 september, 2016 kl 00:02Up K Swiss To Shoes Price At 80Of Running Retail TlJFcK13 Anmäl

  Jag är 63. Min älskare 67. Vi kände varandra i ungdomen. Umgicks mycket i samma gäng. Sedan skildes våra vägar. 43 år senare söker han upp mig. Via FB. Jag förstod direkt att jag skulle kunna bränna mig på honom när han efter ett par månader ändrade ton från kamratlig till passionerad.Vi har alltid ”provocerats” av varandra.
  Ändå drogs jag till honom. Efter ytterligare några månaders kontakt på enbart FB så träffades vi live. Gick igång 100 procent på varandra. Allt var som förr med dragningskraften. Fast i nutid. Underbart.

  Men det skulle gå ytterligare två månader innan vi äntligen älskade med varandra.

  Nu är vi båda fast. Lever ett liv mellan våra gifta liv.Smälter fullkomligt ihop.
  Min man vet och är helt med på det eftersom han själv inte får erektion längre men vill jag ska ha det bra även sexuellt.
  Min älskares sambo vet inget.

  Jag har inga skuldkänslor gentemot henne. De har en relation och ansvar gentemot varandra. Inte jag. Vi är vuxna och lever på livets höst.
  Kanske beslutar vi att älska varandra så här.
  Kanske bryter vi båda upp på våra håll och fortsätter älska varandra som nu.
  Kanske bestämmer vi oss för att flytta ihop.
  Vi får se. Livet är kort nu. Vi älskar varandra. Resten får ge sig.

  Underbart att läsa om en annan i denna tråd som också älslar sin älskare på ett sansat sätt. Utan lögner gentemot maken.

 • Tindra80 18 september, 2017 kl 09:22 Anmäl

  Jag är ingen moraltant, utan tycker verkligen bra sex är kul!!
  Med en eller flera partners, MEN öppet och ärligt. Gå inte bakom ryggen på någon för det är ett fruktansvärt svek. Jag tycker man är av låg rang och klass när man ljuger och bedrar. Hoppas verkligen ni får vara med om samma sak som ni utsätter era äkta hälfter för, att eran stolthet får sig en törn. Ni är så omogna och osympatiska och faktiskt riktiga svin. Sex i all ära, men våga vara ärliga om vad ni vill så att era partners har en ärlig chans att välja om de vill stanna kvar med er eller inte. Kanske vill de testa lite själva!

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?